Enviaments i devolucions
ENVIAMENTS
  • Entrega al taller (gratuït): Si ets de Corbera de Llobregat o rodalies, pots passar a recollir la teva joia pel meu taller. Només cal que et posis en contacte amb mi i concretarem una cita.
  • Enviament Certificat (Plaç d’entrega: de 2 a 5 dies hàbils) Una vegada el paquet hagi sortit del meu taller, t’enviaré un correu amb el número de seguiment perquè puguis comprovar l’estat de la teva comanda.
  • Assegura’t que la direcció i detalls d’enviament siguin correctes. Tingues en compte que sempre pot haver un retard per part de Correos en cas de dies festius, vagues o altres incidències.

Península: 5€ (de 2 a 5 dies laborals en arribar).
Illes Balears, Illes Canàries i enviaments internacionals: A consultar segons el país.

DEVOLUCIONS

Totes les joies de col·lecció seran retornables exceptuant totes aquelles que han estat personalitzades, dissenyades o creades de forma exclusiva.

En cas de voler retornar la comanda s’haurà de comunicar en un termini de 15 dies a Brucart Joies.

Les devolucions o reenviaments deguts a un error del client, correran a càrrec del mateix i s’hauran de realitzar mitjançant missatgeria certificada.

No s’acceptaràn peces que mostrin evidencies d’haver estat utilitzades.

Un cop rebuda la devolució i comprovat el bon estat de la peça, s’abonarà el preu íntegre de la joia.

En cas que la devolució sigui per motiu d’un error de fabricació, deteriorament del paquet, o error en la comanda, les despeses correran a càrrec de BRUCART JOIES.