Enviaments i devolucions
ENVIAMENTS
  • Entrega al taller (gratuït): Pots passar a recollir la teva joia pel meu taller a Corbera de Llobregat. Un cop facis la comanda, em posaré en contacte amb tu i concretarem una cita.
  • Enviament Certificat (Plaç d’entrega: de 2 a 5 dies hàbils) Una vegada el paquet hagi sortit del meu taller, t’enviaré un correu amb el codi de seguiment perquè puguis comprovar l’estat de la teva comanda en qualsevol moment.
  • Assegura’t que la direcció i detalls d’enviament siguin correctes. Tingues en compte que sempre pot haver un retard per part de Correos en cas de dies festius, vagues o altres incidències.

Península: 6,7€ (de 2 a 5 dies laborals en arribar).
Illes Balears, Illes Canàries i enviaments internacionals: A consultar segons el país.

DEVOLUCIONS

Totes les joies de col·lecció seran retornables exceptuant totes aquelles que han estat personalitzades, dissenyades o creades de forma exclusiva.

En cas de voler fer un canvi, s’haurà de comunicar en un termini de 15 dies a Brucart Joies a partir de la compra.

No s’acceptaràn peces que mostrin evidencies d’haver estat utilitzades.

Un cop rebuda la devolució i comprovat el bon estat de la peça, es podrà canviar per qualsevol altra peça. En cas que no t’encaixi cap de les joies disponibles en col·lecció, se’t farà un val amb l’import de la joia retornada que podràs gastar en un plaç d’un any.

Les devolucions degudes a un error del client (talla, model…), correran a càrrec del mateix i s’hauran de realitzar mitjançant missatgeria certificada.

En cas que la devolució sigui per motiu d’un error de fabricació, deteriorament del paquet, o error en la comanda, les despeses correran a càrrec de BRUCART JOIES i serà intercanviada per una de nova.