Sobre mi

Hola! Sóc l’Anna, l’artista i joiera que hi ha al darrere del projecte Brucart Joies.

Des de ben petita sento una gran atracció envers al món de l’art. Durant els meus estudis en Belles Arts, vaig tenir l’oportunitat de descobrir diverses disciplines. M’apassionava l’escultura i el gravat, em permetien donar volum, vida i conceptualitzar la realitat que tenia al davant. Això em va permetre ampliar la meva visió i entrar al món de la joieria a nivell professional.

Vaig voler seguir formant-me estudiant disseny de joieria Alternativa a l’escola Elisava. Posteriorment vaig endinsar-me en l’ofici i el món del taller a l’Escola JORGC (Col·legi oficial de joiers, d’orfebres, de rellotgers i gemmòlegs de Catalunya).

Després d’uns anys treballant per empreses del sector, vaig sentir la necessitat d’apostar pels meus propis dissenys. Així és com va néixer Brucart Joies.

M’inspiren la natura, el paisatge, l’arquitectura, les tradicions i les persones. Sempre he viscut envoltada de muntanya i paisatges únics que em transmeten tranquilitat i immensitat. La meva fascinació per l’observació dels detalls més remots, persegueix la comprensió de la naturalesa tant visible com intangible.