Com cuidar de la teva joia

Totes les joies BrucArt estan fetes de plata de primera llei (925) i/o or de 18kt.

El pas del temps i el desgast poden fer malbé la teva joia. L’or, és un material molt resistent al pas dels temps i no s’oxida. No obstant, en el cas de la plata, és possible que amb el temps s’enfosqueixi. Això no vol dir que sigui de mala qualitat, tot al contrari.

Hi ha diversos factors que poden influir a que la plata enfosqueixi amb més o menys rapidesa:

 • pH de la pell.
  Aquest fet actua de manera diferent segons la persona. La suor és un dels factors que poden afectar més la plata. Sobretot a l’estiu, és possible que les teves joies s’enfosqueixin amb molta rapidesa o hi apareguin taques. No obstant això, sempre les pots netejar i recuperar el seu aspecte original.
 • La humitat de l’ambient.
  Protegeix les teves joies de llocs amb humitat excessiva com per exemple, el bany. Sempre que mullis una joia procura assecar-la bé. Desa-les en capsetes i si és possible, en compartiments separats per evitar que es ratllin entre elles.
 • Els perfums.
  Procura evitar sempre aplicar perfum o cosmètics sobre les joies.
 • El sol.
  Evitar llargues exposicions al sol.
 • Productes de neja.
  No tocar productes de neteja amb les joies.

Com netejar la meva joia de plata:

Mulla la peça amb aigua i aplica abundant bicarbonat al damunt. Veuràs que es forma com una solució pastosa. Frega la peça amb aquesta i veuràs com torna al seu estat original. Posteriorment, assegurat d’assecar bé la joia. Ja la tens llesta per lluïr!

També les pots netejar amb productes específics per plata que trobaràs a qualsevol supermercat.

Si tens algun dubte, posa’t en contacte amb mi, estaré encantada d’ajudar-te.